miércoles, 30 de diciembre de 2009

Diaris digitals i e-books

Avui en dia, tenim la facilitat de gaudir de tota la informació a travès d'internet. S'han deixat d'usar les enciclopèdies i els diccionaris ja que hi ha milers de pàgines web que ofereixen aquests serveis. Pel que respecta als diaris digitals cada cop son més les persones que utilitzen aquest mitjà per a conèixer l'actualitat. Ofereix informació actualitzada i a la vegada col·labores amb el manteniment del medi ambient per l'estalvi de paper. Uns exemples de diaris digitals són per exemple el diari d'Andorra i el Mundo.
Segons la informació que apareix darrerament a la
premsa, aquest any hi ha hagut un increment espectular de vendes d'e-books(llibre electrònic). És un aparell que té una memòria i una pantalla en la qual s'hi poden llegir. Són uns dispositius de baix consum d'energia per a què es pugui gaudir d'una lectura perllongada sense necessitat de carregar-lo. Aquests aparells funcionen amb tinta electrònica que és una tecnologia que permet crear pantalles tan planes com les d'una fulla de paper però només es possible visualitzar-ho amb blan i negre.
Un exemple d'e-book és el ILiad que es va posar a la venta al 2008 a Espanya.
La meva opinió és que crec que és un mètode ecològic, econòmic a mig termini, pràctic i poc voluminós ja que es pot portar a sobre en to
t moment, com un mòbil.


No hay comentarios:

Publicar un comentario