martes, 29 de diciembre de 2009

Inici exposicions orals de Territori

El 25 de Novembre van començar les exposicions de territori. Aquest dia van exposar: Anaïs Alapont i Marc Ariño amb els esports, el Gerard Garcia i el Roc Molina amb el turisme a Catalunya, l'Andrea Vélez i la Mónica Talegón amb la influència del territori en l'àmbit educatiu i per últim l'Ana Sainz i jo amb el Zoo de Barcelona.
La nostra presemtació consisitia en l'origen del zoo, és a dir, la diferència entre el passat i actualment. El que hi havia abans eren gàbies i actualment són recintes, fet que dona més llibertat als animals i que es trobin en un medi semblant al de la seva naturalesa. El zoo compta amb diverses cuines específiques: la cria d'aliment viu, dietes específiques per als cadells i femelles embarassades. Tenen a part, uns reserva d'aliments en un congelador.
Vam tractar també els criteris que s'han de tenir en compte per a poder traslladar un animal salvatge a un zoològic, encara que quasi bé tots els animals del zoo ja han nascut en ell.
Per últim, vaig tractar un tema que ens va explicar una biòloga del departament d'educació del zoo. Ens va explicar que l'any passat van reintroduir 17 gaseles dorcas en el seu medi i que aquest any tornarien a fer-ho. El capital l'aconseguien amb l'ajuda d'altres zoos i amb l'ajuda de l'èxercit que els hi proporcionava el transport.
Aquest treball ens va agradar molt ja que tant a l'Ana com a mi ens interessava moltíssim i el vam fer amb molt de gust. Aquí teniu el suport que vam usar per a la explicació.




No hay comentarios:

Publicar un comentario