miércoles, 30 de diciembre de 2009

El zoo de Barcelona

El divendres de la setmana de pràctiques el meu company, Marc Company i jo vam anar al zoo a que ens expliquessin les diferents activitats que feien per als nens.
Cada dia els nens tenen un lloc propi dins el zoo, se li'n diu la granja del zoo. És un espai on se'ls permet als nens donar de menjar i tocar els animals que hi ha allà(cabres), també tenen l'opció de montar-se a un poni però més llun d'això vam trobar les diferents possibilitats que dona el zoo:
  • Parlem sobre els animals : és un casal de zoologia on els nens poden demanar informació sobre els animals si es troben a algun cuidador o biòleg al zoo. Per exemple els cpas de setmana de 12:00 a 12:30 fan l'explicació de les girafes, a les 12:30 dels lleons marins, etc.
  • Festes d'aniversari: donen la oportunitat de celebrar els aniversaris de nens majors de quatre anys tots els caps de setmana. Proporcionen la entrada al delfinari on poden tocar els dofins i també al terrari on poden tocar i agafar les serps i tortugues.
  • Dissabtes d'aventura: els dissabtes pel matí els nens de quatre a onze anys tindran una llibreta on hauran de descubrir diferents opcions: què mengen els animals, cangurs i walabis, com aprenen els dofins,etc.
  • Els secrets del zoo: el zoo proporciona a les famílies amb nens la possibilitat de descobrir tots aquells aspectes que no són visibles al públic. Per exemple, el zoo portes endins i coneix als lleons marins i dofins del zoo
Aquestes activitats van variant al llarg de l'any. Quan el Marc i jo ja marxàvem vam veure com un grup de nens corrien amb una llibreta a la mà buscant algun cuidador que els hi expliqués què era el que menjaven els tigres.
Se'ls veia molt entusiasmat
s i amb ganes d'aprendre. Ens van venir ganes de jugar-hi a nosaltres també!

No hay comentarios:

Publicar un comentario